17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Състоянието на българския футбол и ръководството на футбола в държавата ни са нагледен пример за продължаване на съсипването на страната. Каквато България, такъв и футболът, нулев. Какъвто футбоът такава и държаата, съсипана.

Закриваааййййййй......

А гласуваха ли Боби да бъде пожизнен шеф със ставане на крака и дълги ръкопляскания?

Като не става с добро ще стане с лошо Бобка, да не гризнеш дръвцето!

НАЗДРАВЕ!

Наистина ли в БГ имаме>500 футболни клуба? Иначе не може да съберем 10 читави футболиста за националния отбор...

Даже изхвърляха клубове гласували за Бербатов. И преди прецакаха такива, като дадоха на прокуратурата, уж има нещо нередно, което не откриха. Но бе измислено основание да не ги допуснат до конгреса. Можеха да измислят тежест на клубовете. Във всяка по-долно лига наполовина тежест. 1, 0.5, 0.25, 0.125 и фиксирано за последните, че не са с ясен статут. Само че как ще гласуват срещу себе си, да имат по-малка тежест в избора клубовете надолу. Както и да е за предна година, че да не е при смяна на сезони конгреса и тежестта им.

Да погледнем фактите. 1. Футбола в България е поне 2 пъти по-слаб от преди Боби Михайлов. Идва на власт 2005г.; 2. 2004г. към 2005г. сме номер 37 в ранглистата на ФИФА, сега 73, като при Боби Михайлов достигаме негативно рекордно номер 96; 3. 2004г. сме на европейско първенство. 2005г. идва Михайлов и повече не участваме на европейски и световни първенства; 4. Всички наши съседи са пред нас в ранглистата на ФИФА, включително Св. Македония. Падаме тук дори от Косово 2:3 ; 5. Няма нито един ставащ за нещо играещ български футболист. Да не говорим някой чужденец да знае за такъв. Какви играчи имаме в чужбина и в какви отбори? Не по долни дивизии. Ние сме черна дупка за таланти; 6. Бившите футболисти на конгреса, сещат ли се за играч на тяхното ниво от преди? 7. Михайлов може да бъде изхвърлен дисциплинарно: 7.1. Където караха с джипа по пистата на националният стадион; 7.2. Където са дали джип на сина му за частно ползване. Където при верижно ПТП, около 5 часа през нощта ли бе, загива човек. Ако помните за 80% Ники Михайлов и опитите да го скрият; 7.3. При напускане за година и половина, как законно го връщат, без конгрес и нищо? За толкова време без работа, не е ли за дисциплинарно уволнение? 8. Защо си мислят, че БФС има само административни функции? Как като бием Франция 1993г. и ги изхвърляме от световно, правят тотални реформи. И като резултат 1998г. стават за първи път световен шампион , а 2000г. и европейски; 9. Кризи като от тогава 14 отбора ли бяха, 4 да не получат лиценз в 1 година - ЦСКА, Локо Сф. и двата изпадащи; За какво да се държи Боби Михайлов? Какви са ползите?

80 % от народната пара за ку*ви , бело и уискенце , останалите за непредвидени разходи! Наздраве на всички и да не карате пили!