Кой ще празнува не е ясно, но сезонът в българския футбол обещава рекорди

Подгласникът ще е с нечуван досега актив, ако ЦСКА и Лудогорец спечелят по още един мач

Обратно в новината

Коментари - Кой ще празнува не е ясно, но сезонът в българския футбол обещава рекорди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и то по залагания и наредени мачове

Кой ненормалник го написа това? Такъв отбор, ЦСКА тире София, не е имало през 90-те. Имало е Литекс и Етрополе, така че... . Никакви рекорди няма да подобрят на ЦСКА, а евентуално на Литекс, ако все пак се водят техен наследник, както казаха алкохолиците от БФС. Пропагандата е страшно нещо и е ясно, че българите са достатъчно прости, за да й се хващат, ама все пак..

Говедо и Левски няма,има Динамо,Левски-Спартак,и ПФК СПОРАЗУМЕНИЕ 1914. РОГАТО ГОВЕДО ЦСКА ЩЕЕ ВИНАГИ НАД ВАС.

Kalin

Домусчиев ще цака на Левски а и премии на измисленното ЦСКА ще обещае.Съдиите ще са подкупени и за двата мача за по сигулно също.Така че всичко ще си дойде по старому.

Kalin

Май завиждаш та затова пишеш глупости или.....?!

Кое от 2те измислени ЦСКА?

Подуянци,айде малко преди да се пъчите,че сте ,,ВЕЧНИ'',а ЦСКА били изчезнали или станали Литекс,Микре и др.подобни,така малко да се позасрамите.ЦСКА нямат като вашия отбор майка-държавка,която да му изплаща задълженията от нашите данъци,както е с вашия отбор.ЦСКА си плаща за ползването на стадиона,който е частна държавна собственост,а вие като ПАРАЗИТИ не плащате нищо за ползването на вашия стадион,който също е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.Отделно от това акциите на любимия ви клуб бяха похвърляни от Черепа на Боко,като някакъв боклук,а вашето субсидиране е от такива верни ,,фенове'' като Черепа,Шиши,Майкъл Чорни и още куп други подобни,,хубави хорица''.През цялото си съществувание в европейските клубни турнири се постигнали само ,,Евроидиотски'' успехи,като например срещу отбори от ВТОРА швейцарска дивизия,0:7 от кипрски,,гранд'',та дори и Харпун от Малта ви го ,,натряска''.Нерде евроуспехите на ЦСКА,познат в цял свят като убиец на еврошампиони,нерде вашето заслужено прозвище,,Подуянските Евроидиоти''.Така,че ако имате поне малко акъл,си запушете муцунките,няма нужда да виете,ясно е ,че Лудогорец ще си е шампион и тази година.

велик цесекар от микре

Само едно не мога да разбера как може с такъв ентусиадъм и всеоттайно да подкрепящ чужд отбор Истинското ЦСКЯ е ЦСНА 48.