Коментари - Дарко, Зе, Юсеф и Живко въобще не са били в Казан, връщат се от Москва | corner.dir.bg
назад

Дарко, Зе, Юсеф и Живко въобще не са били в Казан, връщат се от Москва

Карето левскари, което замина, за да бъде трансферирано в Рубин, въобще не е стигнало до Казан, откъдето е руският шампион, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Дарко, Зе, Юсеф и Живко въобще не са били в Казан, връщат се от Москва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

Ха, и този ми бил АДВОКАТ, че аз такъв адвокат не бих си наел дори и като "служебен" /безплатен/ :):):) Баси акъла - да си оправдае че ги пуснал на разходка до мосКВА-КВА си показва .... Ама може и друга да е историята - да са разходили нещо с багажи си до МОСКВА - имали ли са нормални проверки на багажа си на летищата? или може 2-3 кила ... да са му пренесли в паниката ... и сеира :):):)

Батков, е ползвал за трансфера в Русия, посредничеството на Александър Томов!Вола рие върху гърба му пада!

Един интересен въпрос: защо всички други загуби на уефски са красиви, а само тези от ЦСКА са грозни?

помляхме ви, само 2:0 си е успех за уевски

Сега,ЦСКА трябва да се пази от удари "под кръста" по добре познатите ни сценарии- разни Батковци,Сираковци,БФС и тем подобни гадове ,задължително ще се опитат да "ударят'' !!!

е толкова малоумна история едва ли може да има! направиха някаква постановка, разходиха зетя, пияницата и мангала като мечки до москва, загубиха дербито (пак с красива игра),а мустака се скри като мишка-баси управата! толкова да ме е яд за любимия отбор-ама истината е че левски са ясно слаби и треньора не струва.

цска никога не е и няма да е номер едно..) Просто защото имаме ДЕВЕТ ПОБЕДИ ПОВЕЧЕ в мачовете за първенство и ДЕСЕТ ПОБЕДИ ПОВЕЧЕ в мачове за купите !!! Е, КОЙ е НОМЕР 1 !!!..:) Добре че бихте резервите на Левски - от три години друго не можахте ..))

защо си мисля, че всичко е скалъпено с пари от някой близък до цска, който е познавал някой руснак от русия и заедно са направили тази ебавка с левски и те са вързали тенекията...левскар съм но е тъпо това което допусна батков, щом допуска да му правят такива тенекии какъв адвокат е неразбирамм

лелеле...екскурзянтчетата са си повярвали че ще ги купи шампиона на русия та чак са тръгнали за казан ... срам! сега с влака за смолян в родопа - отговаря на класата им

-А бе Батков, поне не ставай за смях пред себе си все-пак си адвокат...!?

борат продаде мача за всички е ясно

С две думи: Батков = мафия!

ЦСКА-то да очаква поредния удар и подлост от БСФС

не разбрахте ли, че левскарите ги купуват само в Турция

Подуенското отборче - толкова може. Да махат името Левски - само го петнят...!!!

Бай Ганьо Мустака и "кадемлиятя" - Баждака с пореден успех...

Ха-ха-ха! Поне избегнаха големия срам в София.Сините тая година не записаха и една победа срещу европейски отбор от София на запад, в т.ч. и от ЦСКА и Локо Сф. Да се готвят за Монтана и Своге. И да свалят розовите очила. Щото с прекрасната игра която показват и поредицата от много красиви загуби са вече за смях и на децата.

Леле,тия циклофреници как ги качиха на шейната!Еми те не само от футбол не разбират нищо,ами и от търговски преговори нищо не увират!Ама как така, без никакви гаранции ще ги пуснеш халипавите да се разхождат насам -натам! И всичко това преди най-важният мач!Това безпорно е някаква постановка и виновните светкавично трябва да си подадът оставките!БЪРЗО ЗА ДА НЕ ПОСОЧВАМ!

Паздравляю с празников , дарагие тавориши.

Не случайно в Испания отборчето бе определено с обиждаща класификация, а и преди Европа го накичи също с друга. Срам ме е да ги напиша!