17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спортни мисирки

Абе кой ги измисля тия глупости незнам :) Мъри ще привлече футболист , който да се окаже че не става - е как ще стане това :) пълни глупости си пишете, щото сте слънчасали и няма какво да чете народа. Истината е че Мъри му е казал на Блажевич, че с "игра на ходом" няма да стане - не е доволен от раздаването му и му е казал че така може да иде във Втория отбор :) Просто да се стяга пича щото има много изисквания към тази позиция. Още в първия мач се видя че може да центира поне. Това което Драган Михайлович не можеше. Кой искал да разтрогва договори и т.н. пълни глупости.

Хайде, привържениците да се стягат и почват да събират пари. Оправдания пак ще се намерят, а заслепени глупаци - винаги. Да не говорим, че и за колите на УС и собственика си трябват пари, че с тия цени на горивата "баровците" им свършват комисионните ( едни от продажба на който е свестен, а други от покупка на нови - така все на плюс, а балабурниците пак акции в подкрепа ще трябва да правят). Най-смешното е, че вече всички им знаят номерата и за толкова време няма един наивен да им се върже за "основен спонсор". Реално във ФК "Левски" единствено на Мъри Стоилов може да се вярва - поне човека показва, а и удобно много премълчава вместо да лъже. Спасение може да дойде от Илияна Раева, ако натисне несметно богатите спонсори на федерацията по художествена гимнастика - ценните метали, за които всички мълчат им генерират огромен ресурс.

Пари за глупости нямам ей

Защо беше освободен Драган Михайлович? Доказан футболист, а и играеше сърцато. Сега как ще се освободим от харватина Анте Блажевич? Пак трябва да се плащат неустойки.

щото наште се гледат да минат тънко и не са се разбрали за парите със сърбина. и сега пак - греда. поредния неможач.