17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни са плаши момче, доде е жива баба ти Гица, без домашна лютеница и пресни яйца няма да останеш. Колкото можим ша спонсорираме.

Ковид е в историята , Джокович отново печели, а смешниците от Австралия ще останат в историята като неадекватни. Надявам се , че на всеки австралиец му пребъркват всимко и му проверяват всички ваксини преди да ги допуснат до Европа

Ковид е в историята за "белите" държави, тези които се ваксинираха и подготвиха.За такива тарикати като при нас гледай какво ще става септември-октомври. И недей рева, че има заговор срещу великия интелигентен български народ. Няма заговори, има тъпота, повсеместна тъпота!

Смело момче,отличен тенисист,пример за младите, родолюбец,гордост за родината му (за разлика от някои други).

Родолюбец? Живее в Монако, Флорида и Испания. Да слуша Лепа Брена в махалата в Сърбия ли?

Така са ти казали. Реално са се отървали от теб. Глупак

В случая глупакът си ти.Кажи кой си,за да видим колко си "умен".

Всеки е свободен да бъде тъп колкото си иска, какво се оплаква тоя..

Не се оплаква. Той благодари на компаниите останали зад него.

Нагъл сръбски циганин. И той се мисли за господ като путкин

Точно така, какъв е той, че да си казва различното мнение. Всички трябва да сме овце и да слушаме каквото ни каже овчаря -господаря. Ядение и пииние и тук там нещо друго да има, те тва е животец.

Джокович е проводник на руските интереси в тениса. Като толкова обича Путин, защо не отида да живее с 100 рубли на месец в Русия?

Човек с позииция. Велик сърбин и защитник на правдата. Нашият Гришо може само да мрънка и да ходи в чалготеки

И какво му е великото? Жена му разпространява простотии за чипове във ваксините Той самият не посмя да се обяви открито против ваксините, а мрънкаше и шикалкавеше. Скатаваше се. Това ли е борец? Отделно купищата лъжи, че го бил карал, а в същото време се бута сред хората. Нагло и безотговорно! Отделно нелегалното влизане в Испания, лъжливата декларация в Австрия. И такива самозабравили се тежкари имат толкова фенове сред простолюдието. Жалко

Компаниите са останали с него, защото е богат и им носи пари. Тези акули нямат никакъв морал

Ъ-ъ-ъ, той снощи игра, завършиха 6:3, 6:1, 6:0, но знам ли, може да съм сънувал. Все пак ще ида да заложа с точен резултат. Само пишете в колко часа е мача.

Хаха, дирниците изтриха тази част от статията. Бяха написали, че днес предстои да играе на Ролан Гарос срещу Нишиока.

Уж бил за свободно изразяване на позиции. Значи той може да изразява антиваксърски позиции и всички трябва да се съгласят с това и да му се кланят. Въпросните компании имат същото право да изразят неодобрението си към антиваксърството, пропагандирано от Джокович като се откажат да го спонсорират, както и той има право да говори против ваксините. Депортирането му от Австралия не беше заради това, че е антиваксър, а заради неспазване на закона. Толкова е просто.

Наистина, простотията си личи! Нямам впредвид Джокович!

"В книжовната реч се употребява предвид. Малцина от нас могат да понесат щастието – имам предвид щастието на ближния си. (Марк Твен) Предвид вчерашното изказване на руския президент, преговорите с Кипър вероятно ще започнат съвсем скоро" Определено простотията си личи. Няма да казвам кого имам ПРЕДВИД

Всите лъжци викам утре сутрин да ги нема - да изчезнат ей тъй яко дим . Да ама я остане некой на Земята я не. Така че да не стесняваме филтъра много.

Значи викаш без да са им упражнили никакъв натиск прекратяват договори. Сигурен съм че ще му платят неустойки,ама няма да ни информират за това.

Не само неспазване, а заради фалшификации и откровени лъжи Никой не вярва, че е бил болен и е шарил по улиците Но дори и да е било така, пак е недопустимо Но на Балканите достатъчно хора с грешен манталитет тоест достатъчно фенове. Да им се радва

Дори и да е шарил не е направил нищо незаконно. Това, че на някои от вас им хареса да бъдат манипулирани, не значи че е извършил престъпление. Напротив, ограничаването на свободното движение е незаконно. И не излизай с разни пандемии, защото всички вече знаят, че е партенка.

Ама сега пак ще му станат спонсори, защото други веднага ще се наместят.