Нови подробности: Терапията на Шуми в Париж е планирана и не е първа

Миналото лято интервенцията е отложена заради влошаване на състоянието му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой ще ни съобщи ли, като Шумахер пръдне? Колко още инфо искат медиите и защо го шпионират постоянно? Забравете го, едва ли някога ще води нормален живот изобщо. Тъжно, но истина.

Не е ли престъпление да фалшифицираш името на някого,независимо от мотивите.За милиони няма закони,но няма и Божии чудеса и благословения.

Престъпление е!

Тая работа с даренията я оставете на Бога.Даряващите ползват донъчни преференции и облекчения,а и всичките даряват от излишъка си.Христос казва на един такъв дарител в древността.Раздай всичко що имаш на сиромасите,а ти ела и ме следвай,а онзи се татъжил и си заминал.

Оценяше се на 1 милиард евро състоянието му. Още доста ще живее независимо че вегетира. Ако можеше да каже 2+ думи щяха да го изкарат сред хората и щеше да има някакво инфо.

Шумахер беше егоист и не се интересуваше от останалите хора. Сена е дарил 400 милиона долара от доходите си в родната си Бразилия за индианците, за хората в неравностойно състояние, за децата, за бедните, но никога не каза и дума за това негово добро дело което е правил. Сена беше единствения който реши да помогне на своя колега през 1992 г. Ерик Кома. А когато се случи трагедията на 1 май 94 никой не спря, никой не си мръдна пръста за Сена. Съжалявам само за Сена защото беше стойностен човек и истински състезателен пилот лично според мен най-добрия.

Сена през целият си живот не е изкарал 400 милиона долара за да ги дари. Верно дарил е милиони, но не повече от 40. 2013 г Михаел Шумахер дари 500 000 евро на фонд за пострадалите от наводненията в Германия. 2005 г Седемкратният световен шампион от Формула 1 Михаел Шумахер се нарежда начело на частните дарители, след като дари 10 млн. долара за жертвите от бедствието в Азия 2004 пилотът Шумахер дари 1,15 млн. евро на ЮНЕСКО, а през 2003 г. сумата, дарена на тази организация, бе в размер на един милион долара. Общо Шумахер е дарил над 60 милиона долара. Сега сам си отговори дали си боклук или не.

Корина Беч,една колкото ограничена и глупава,толкова упорита шваба,вместо са праща навремето екип с хеликоптер да търсят и намерят падналия при инцидента амулет на Пилето й,както е прякора на Шуми,подарен му лично от Далай Лама,да беше го предала в ръцете и молитвите на Божиите хора от църквата.Амулетите,мартениците и червените конци по ръцете са "белезниците на дявола."

Бог не обича превъзнакянето и тези с определението НАЙ..Най-големия кораб за времето си Титаник,определен като непотопяем,не можа да завърши дори първото ни плаване,в древността вавилонската кула издигаща се високо в небето остана недовършена,а този легенда,определен като най-великия пилот, през далечната 1994 г. се смееше и къпеше в шампанско,когато колегата му Сена беше катастрофирал,а той знаеше,че е в кома.После обяснаваше как комата не била нещо страшно.Каква ирония,да имаш бляскава кариера и слава,а сега всячески да те крият от придобитата популярност,фалшифицирани името ти от иначе световно известни клиники и лекари.

дира, айде пак изречения с грешки "Преди 14 месеца той е приел легендарния пациент е направил пълни изследвания"

Информацията дава някаква надежда.

Защо не оставят човека спокойно да умре? Това е криворазбран хуманизъм.

колкото и пари да има все тая, единствено може да стане експеримент за медицината за хора в това състояние, нищо повече, чудеса стават много рядко!

Шуми още във Ферари влезе в клуба на милиардерите. Тъй че, не му правете сметка на харчовете. Апропо, тези, гладните деца, сега са в Гърция и напират за насам.

Хората го обичат и се вълнуват за състоянието му. Какво толкова го крият от семейството? Понякога и положителната енергия излъчвана от много хора помага. Все пак е обществена личност и е нормално хората да се интересуват от него.

Точно! ... едни пари от доживотни рекламни договори все още се получават от съпругата му, както написах....

Всеки един медицински професионалист би погледнал доста скептично на капризите на семейството на пилота. Това е борба, напук на съдбата, напразна , отчаяна и водеща до допълнителни усложнения на самия Шумахер. Тя съпругата,взема решения от негово име по собствено предпочитание. Ако няма предварителни направени законни правомощия, това е несъвместимо с правата на всеки човек. И дали има точна преценка , какви процедури , начин на лечение и подход биха добри за него. Не е ли само отлагане във времето. Илюзия е, че всички разходи са за сметка на семейството. Това са огромни суми, които не са по джоба дори на милионер. Биха свършили отдавна. Парадокс е този свят, деца умират без лекарства и храна , хора приемат храна само от благотворителност, докато човечеството за да запази един живот, обрича хиляди на смърт.

добре но не съм съгласен сложих ти минус но и плюс стана

Всичко което експериментират върху него е от полза за всички. Така парите му вършат работа за цялото човечество. Ти как разбираш "харченето на пари" и вероятно си мислиш, че парите след харчлък изчезват!!!??? Не бе тъпако! отиват в други хора за да не умрат те от глад. Никой не обричат на смърт, а спасяват хиляди които покрай Шумахер се изхранват.

Прав си! И аз мисля така. Този човек със сигурност страда, и физически и психически, от това което му се причинява. И ще продължи да страда, защото едни пари от доживотни рекламни договори все още се получават от съпругата му. Не мисля, че е случайно това криене и липса на информация... Шумахер е легенда и милиони хора искат да зная какво се случва с любимеца им....

Държавата и неправителствените организации не могат ли да го защитят това ми се струва прекалено.