17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че го има проекта "Лудогорец", че в Европа да разберат, че и у нас се играе футбол. Казвам проект, защото ту не се купуват само играчи на килограм, а се изгради база, детско -юношеска школа, модерен стадион, за какъвто смешниците от оранжевите хибриди и сините евроидиоти могат само да мечтаят. А това, че вече 11 години нямат конкуренция у нас, потвърждава мнението на македонците (след като ни биха), че българите не могат да играят футбол.

И от тази база за 11 години излязоха 0 (нула!) играчи. Не ми обяснявай за Доминик Янков, който идва от канадска частна школа, и той не може да се наложи заради разни цигани и негри. аре ходи да ебеш овцата, че се е затъжила за тебе

Че за какво са им играчи от школата на делиорманските рязани ци-га-ни след като са си скупили всичките съдии да им свирят за тях и да режат конкурентите? То се вижда, че като излязат в ЕКТ ако не ги покрие късмета ги бията който където ги хване! Айде няма нужда от такива измуствени мафиотски отбори като ФК Кремвирш Делиорман! Успех на Сутиеска!