17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахти комплексарското заглавие! Иначе най е сладко да мяташ фекалии от компа ,вместо да отидеш пред БФС и да подкрепиш феновете , чиито протест трбва да измете пияната шайка престъпници!

1993 ние ритнахме Франция, а макетата...?

За македонците не ми дреме.

Гледах Катар в турнира на Латинска Америка, ще ни смачкат, вервайте ми

Къде???????

Вярвате или не, но Катар ще ни смачка, лъвовете ще се посерат отново…

Борислав Михайлов е срам за България. В САЩ вдигна скандал, че вместо да сме играели нападателно, трябвало да пазим вратата му, за да станел вратар на световното. Срам за България са и родните 'фенове', които още не са го натирили. Честито на северномакедонския отбор, след победата на Германия, сега побеждават и Италия. Ние само ще гледаме завистливо.

Докато футбола се управлява от перукан и плешо, ще сме спаринги на неизвестни държави. Закриваайййййй

Защо си мисля,че и лакомият Бербо и той е с перука!!!

Боби Михайлов става само за кръчмар, футбола ни никога не помни толкова слаби времена. Министърът ни същото дередже, така че не се чудете, и на следващите форуми няма да се класираме.

България да бие? Тия прогнози ме карат да се смея! По- скоро: Катар - България - Х А като резултат Катар - България 1 : 1

Зависи за колко си платят катарците. Още преговаряме

Това са успехите на Боби Нахайлов

Това не е вярно. Това е информация която Бербатов е дал. Даже мачове няма, няма и световно. Има само БФС на фризьорите. Нищо лично, но ги вижте плехарите, БМ, ЙЛ, този на Славия с петте гена и нивото на българския футбол. Фенове събират пари за футболисти с високи заплати, които харчат в чалга заведения. А един шеф щял да дава безлихвен заем. Футбола ни е мъртвец, а оплаквачките не го признават за да прибират държавни и международни субсидии. Вижте им колите, къщите и резултатите и по това ще ги познаете.

Ако сверомакедонците си имаха Боби Михайлов, щяха да са последни в групата си и да не се тормозят с баражи. ;)

Перуката трябва да пукне по-скоро за да се оправи футбола.

Смело 1 Равенство няма залог за Катар.

Споко, като влезнат в ЕС и да дотам.

Пак ли типично по български гледаме в паничката на другите?

При юношите сме добре

Страшен късмет бетон отзад е сега ще видите как ще ликува с 3 гола на Роналдо

Изпратим Боби и ще спрат да ликуват.

Наздраве

На македонците повечето им футболист са израснали в чужбина.

И какво от това?

Македонската федерация се е сетила да ги извика. Българската разчита на татковото перуканче и той на нея, за да поиграе.

България на юношеско ниво сме добре. До 18-19 години щношите ни се представят според възможностите си след това не може се обърква. Тези трябва да се научат, че футболът не е само колко си добър, а и яко бачкане всеки ден. Но нашите нямат манталитета за това.

Нямат още 18 и не ги пускат в кръчмите .

Браво Боби браво Лечков браво български орли

С тоя пияница Перуката - толкова!

Макетата си нямат Боби, за това сега ликуват

Докато не се изчисти всичко от ниво 7-8г деца нагоре и изцяло да се осъвремени тренировъчния и образователния процес - и Катар ще ни бие... На 18 когато би трябвало да са готови футболисти, младежите излизат с лоша физическа, никаква тактическа и отрицателна образователна подготовка и не мислят за сорт, а за чалготеки и някоя кифла с надути джуки... И после се чудим защо не става .. ами няма и да стане , независимо кой е треньор на националния , докато не се промени драматично, и то още от основата!

Какъв гръбнак търсиш в безгръбначно бе, Ясене? Перуката погреба българския футбол отдавна. Не 45, 450 да извикаш все тая! Ако има добър коефициент за Катар мисля да изкарам за една прилична почивка на Малдивите.

арабелите ще им го сложат квадратен.

Ще играем супер-престижна контрола с мега-колоса във световния футбол Катар. Браво! А преди лятото ще има още една контрола с претендента за междугалактическата титла по футбол Гибралтар. Смешници!!!

Ще ни дънят кат мачЕ у дувар арабите! Докато пияната Перука е начело на БФС ще е така!

Нищо, важното е, че Перуката си писа отличен 6 като шеф на БФС.