17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратиха ме с налагането на политики и разни ненормалности. Довечера едните ще коленичат другите ще се облекат в цветовете на дъгата………no coment! Лицемери!!!

От мача Германия - Унгария, на който пропагандираха доктрина, нямаща нищо общо с футбола спрях да гледам евро 2020. Дано чехите или хърватите стигнат максимално напред...

Мачът е със заряд, а дали ще бъде интересен - не знам, по скоро не. И друго - сменете спортния редактор. Само човек, който нищо не разбира от футбол може да каже, че потокът на Англия и Германия е по-тежък!

Два слаби, но силно надценени отбора! Вижте какво правят Чехия, Белгия, а Австрия онзи ден за малко да подхлъзне Италия. А в този мач, въпросът не е кой е по-добър, а кой е по-слаб.

Макароните яко ги подпря ВАР системата как пък при тях нямаше засади?

Два отбора от куци коне!

Немците са супер зле от няколко години. Биха ги дори македонците. Испания ги би 6:0. Пълна безидейност в нападение и бавни. В защита полузащитата не се връща и оставя защитата да се оправя сама. Въпреки че не харесвам англичаните, те са в много по-добра форма. При добри обстоятелства, дори може да победят с по-голям резултат.

Два на нула за Англия!

Много ще се радвам Германия да бие, ама нямат сили.