17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два на нула за Англия!

Немците са супер зле от няколко години. Биха ги дори македонците. Испания ги би 6:0. Пълна безидейност в нападение и бавни. В защита полузащитата не се връща и оставя защитата да се оправя сама. Въпреки че не харесвам англичаните, те са в много по-добра форма. При добри обстоятелства, дори може да победят с по-голям резултат.

Много ще се радвам Германия да бие, ама нямат сили.

Два отбора от куци коне!

Два слаби, но силно надценени отбора! Вижте какво правят Чехия, Белгия, а Австрия онзи ден за малко да подхлъзне Италия. А в този мач, въпросът не е кой е по-добър, а кой е по-слаб.

Мачът е със заряд, а дали ще бъде интересен - не знам, по скоро не. И друго - сменете спортния редактор. Само човек, който нищо не разбира от футбол може да каже, че потокът на Англия и Германия е по-тежък!

Макароните яко ги подпря ВАР системата как пък при тях нямаше засади?

От мача Германия - Унгария, на който пропагандираха доктрина, нямаща нищо общо с футбола спрях да гледам евро 2020. Дано чехите или хърватите стигнат максимално напред...

Отвратиха ме с налагането на политики и разни ненормалности. Довечера едните ще коленичат другите ще се облекат в цветовете на дъгата………no coment! Лицемери!!!