17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко внимание се обръща на голкипърите.А те могат да играят мноого важна роля.Футбол е...

Испания ще победи Италия и на финала ще падне от Русия

Ла Фурия Рога бие след поне 3 гола в мача, финал - Испания - Англия Победител - Испания

Най-логичният финал е Италия-Англия. Мисля че италианците ще победят испанците, които досега не срещнаха топ отбор и резултатите им малко заблуждават. От другата страна е по-равностойно и е важно англичаните да не подценят датчаните, които са симпатичен отбор но не са класата на Англия. А финала ще е непредсказуем. Аз си мисля че Италия ще стане ЕШ, и ше е заслужено.

финал италия - дания и дано датчаните да успеят някак си да излъжат винаги коварните (с мръсен футбол), но много силни сега жабари; за английските житни бегачи отново ще остане успокоението, че са отпаднали горди с високо вдигната глава, некадърните испанци с досадното им тики-така изобщо не ги коментираме

карай си 20 годишното Бмв и не взимай отношение там където не разбираш!

20 и повече години испанския футбол -клубен и нациоанел е много, много над италиянския.Сега и двата отбора са с нови състави.Испания -това са световните шапмиони до 19 години /преди 3 години/ , Италия -също много силен и сработен състав и реално към днешна дата те /италианците /изглеждато малко по опитни и стабилни от испанците.

Англия -Испания ще е финала

Дано финала е Испания-Дания

А дано ама надали,смешнико!

оп, оп, от тези двата колосът е един. испанчетата имаха един период преди 13 години от 4 години(2008-2010-2012) и преди това една европейска купа от 64та година. Толкоз. виж Италия е е друга работа...

друга работа са на 30 години я стигнат до финал я не като изключиш мачовете с парцалената топка при Мусолини -30-те години.

Ей, Италия мачка наред бе, лигавите испанци ще бъдат просто изритани от Европейското, само гледайте. После идва ред на Англия. Само да не ги подпрат с разни свирения на дузпи и червен картон за някой от играчите на Скуадра. И тогава пак не е сигурно, че Италия няма да им хвърли един хубав бой, ей така показно. ФОРЦА ИТАЛИЯ !!!!

Тоа па, ти италианец ли си, бе, та викаш "Форца Италия"?

И кого е отстранил "червеният динамит"?Уелс и Чехия ли са критериите или отстранената Германия от Англия.Същото е и при Испания,която не успя да победи една Швейцария,смачкана с 3 на 0 от Италия в групите.Италианците няма да подходят към Испания като към Австрия,а ще ги смачкат още първото полувреме.

Нищо не разбираш от футбол, Дания си играят много добре. Испания тръгнаха много мудно, но се подобриха много. Ама като не разбираш от футбол нормално да пишеш такива тъпи коментари

Альоу-острото фенче на Барса!Ти като "разбираш" от футбол а си келешче на 15-17 години що си не спомнищ 2:8 от кой беше и 1:4 от кой се случи?Ти си само едно гнъсно расистче дето разбира от цветове на кожата,бре тъпако!

Испания може и да загубят.Футбол е..Но да бъдат смачкани-никога.

Преди европеското определях за фаворит Испания. Ще видим доколко съм се лъгал.

преди европейското 99% от "спецовете" определяхаза фарворити Франция, Белгия ,Англия ,Италия,Португалия и чак след това Испания.Половината ги няма.

Ще видим. Може и така да се окаже, но досега днес са още в играта. А разни без традиции като Белгия и Англия, изобщо не ги определям като фаворити. Само на Англия схемата им е такава, че ако стигнат финала, няма да са срещнали 1 наистина силен отбор, а само трагичната от години Германия, дето Испания би с 6:0, а ги биха и македонците, с 0 точки на европейското. Само Португалия традиционно не може да играе срещу тях, колкото и да са зле немците. Англия има спечелени европейски първенства дотук, точно колкото и България - 0. Но сега им е големият шанс на Уембли, както преди взимат световната 1966г, с гола за който още се спори, дали е такъв.

Аз между другото не харесвам испанският футбол със задържането на топката. Но им гледах например мача с Германия 6:0. Немците играха тренировъчно. Обаче пресата която имат испанците, да атакуват веднага изпусната топка, няма нито един друг отбор на европейското. Но бързината и точността на италианците, може и да се справи с това. За мен е неясен резултата. Просто ще съм доволен, че отгатвам. Както че англичаните ще вкарат 4+ гола на украинците, въпреки че не харесвам англичаните.