Коментари - Нов мъчен тест за нациоНУЛИТЕ, но какво още крие уикендът | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като играе в САЩ, не може да се върне за няколко дни до София ли бе?!?! Егати самохвалкото!!!! Абе какво ви става на всичките дето заминавате за Дубай или за САЩ?!!? Ставате егати надутите хора! И какво паметник ли да му на правим, че вече е в Америка!?!? Какво, ние тука не сме хора така ли?

Да се закрие БФС и “лъвовете” да се насочат в художествената гимнастика.

Национули - измислица на журналистонулите. Иначе, два милиона напуснаха България, откъде да дойде качество.

Че са по към три милиона

България - Грузия 2:5 Грузия - Испания 1:7 Въпрос за първи клас : Ако играят България - Испания, какъв би бил резултатът?

3:12

Може като съотношение, а не като сумиране. (5/2)х(7/1) или на 1 наш гол 17.5 техни. Е при 0 гола ще отиде на безкрайност, така че не е точно.

дорде Голем Перукан е меренджей ще е така с нащи мърули!

Тия бездарни и нещастни отрепки гледа ли ги още някой мазохист?

За тази игра се иска и малко мозък, какъвто "лъвовете" нямат, а началниците им са със спиртосани мозъци

В мача с Иран, публиката се цепеше с "българи-юнаци", а юнаците се спъваха от топката и тичаха като мухи без глави. Капитана Безподобов пък целеше публиката, не вратата. Гърците в Солун ще си скубят косите за минавката да купят такъв боклук

Как не се сетиха тебе да вземат?

За Бога братя, не гледайте поредния резил на куците "лъвове", щадете си нервите!

Важното е, че треньор и ръководство на БФС, казват, че са на прав път. Истински комедииен сериал са срещите - с нетърпение чакам и пресконференциите преди и след мачове, които никога досега не гледах. Просълзявам се от смях. И накрая, ако стигнат и "титан мисловен" Гонзо да се изцепи става съвсем смешно.

Абе, той, пътят, е прав, но ние сме в началото му, а краят се не вижда в безкрайността.

Момчета, елате да гледате футбол в нашия квартал. Ще видите по-качествен футбол и е безплатно.

Indianec

Какво да се коментира - Само добро или нищо! Хау!

Сус, бре! Че са никакви футболисти е факт. Но все още са си живи момците. Даже повече от много от нас.

Този материал май е писан от възпален българофоб, който тържествува при всеки български провал. Това не е тонът на градивната критика или каквото и да е смислено нещо, написано от човек, поне минимлано добронамерен към българския спорт.

Градивна критика се прави, когато има с какво да се гради! 20 години Перуката и компания управляват - ти виждаш ли материал, основа, идея? Аз не!

Всички оиядени старчоци "Герои-94" трябва фда бъдат разкарани, но това не означава, че трябва да се пишат подобни обиди по момчетата които се борят на терена за никкви премии и без перспектива да спечелят каквото и да е. Нека ги подкрепяме, те не са виновни за нищо!

Не знам нули или единици са , но такова заглавие е недопустимо !!! Такъв "журналист" трябва да се уволни на мига . Абе как може всичко в тази държава да загнива не знам ... що за тъпотия , що за олигофрения

Тагаренко, ти ли си? И от футбол ли взе да разбираш?

МВР И МО се състои от 7200 пенсионера на двойна хранилка, пенсийка 1400 лв+ заплата 2200лв+ извънреден труд 450 лв+ празнични. Накрая по 4000лв чиста пара на месец. 50000 на година ,1 милион за 20 години чиста пара. ДОБРЕ ЛИЕ , ПИТАМ?

нациоНУЛИТЕ за пореден път си бяха изпаднали от обувките. Колко мача трябва да наблюдаваме статисти-имитатори, за да разберем,че с такива мърди няма бъдеще? Най-голямата дупка е Безподов - 20 неточни "центрирания". Как пък един път не уцели? След мача от ПАОК са си посикали парите обратно. Защитниците не могат да изнесат топката защото всички в предни позиции са се покрили и не мърдат. Имитират преса, а всъщност тичат за здраве - дори не се изпотиха. Не влизат в единоборства и си пазят бръснатите краченца. СРАМ, СРАМ, СРАМ

Краят на седмицата не крие нищо. Обаче предвещава голям резил.

НациоНУЛИТЕ са огледално отражение на цялата държава. Но тя не е просто нула. Държавата е цели две нули - 00.

Не е вярно. Това са тръби за дъждовна вода.

Ама защо нашите роми бяха с екипа на Рома?

Пиша си 6. Всичко е шик-так.

Последни в групата.Добрата новина е,че няма как по-надолу.

Има, има...

Продължаваме напред!

Продължаваме надолу! И този как е прогнозирал: "Черна гора - България X" Оптимист.

Да закриват този смешен отбор съставен от тумба нескопосници.Пари на вятъра , срам за държавата.