17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Централния Спортен Клуб на Африка, трябва да се изнесе от България и да върви в Африка

Цека ти ли си бе ненормалник

Браво на ЦСКА! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

Предателите- Любо Пенев и Гриша Ганчев да бягат ЗАЕДНО с маймуите към Африка.. Или трябва да ги застрелят, за да имаме БЪЛГАРИ - футболисти и да я има България още 1400 години..

Е говедо ако те хвана така ще те еба

По-малко омраза, повече положителни емоции!

Знаете ли кое е най-лошото? Това, че човешкият живот е един футболен мач, но ние упорито искаме един обикновен мач да завърши, както ние искаме, а не както се получи. Тоест- няма нищо лошо да гледаш футбол, да обичаш един отбор, това е нещо велико. Но да искаш да става винаги по твоята е наглост. Не се делете, драги, а си дискутирайте нормално като големи хора. Живи и здрави!

Кви неща пишеш бе ненормалник? Ти добре ли си?

Заложих за цска, че ще.бие, а сега не ми изплащат печалбата... Бахмааму

Къде е Стойкас? Техните го търсят да го бият.

Не го търсят вече, те го хванаха и набиха!

Дo Цeкaтa и дeceттe му фирмeни cлужитeли, кoитo днec нa cтaдиoнa ce крихa зaд жeнитe cи: ЦEКA, ЗAЩO НИКOЙ НE ВИ ПРИЗНAВA ЗA ЦCКA? Eтo ви aктуaлни нoвини! Наблегнeтe на ОКОНЧАТЕЛНО, нa CЪЩИЯ КЛУБ и на НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ: Окончателно: ЦСКА е ЦСКА. 07.06.2021 19:25 И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА. Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА. КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг). Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване". Дeбютaнтът в eлитa ЦCКA 1948 cъщo прeтeндирaшe зa нacлeдник, нo cлeд oфициaлнoтo рeшeниe нa КAC трябвa дa признae пoрaжeниeтo cи.

Тоя па, много се косиш, нито си от ЦСКА, нито те интересува футбола в България! Просто платен евтин трол!

Шизофренията е тежка болест. Не се лекува.

Не пропускай да кажеш, че тези от ЦСКА - София там са твърдели, че са наследник на Литекс.

Днес победи истинското ЦСКА!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Днес победи Литекс само да ти кажа

Да твърдиш, че истинския литекс есесека си е чиста шизофрения! Но да викаш "Българи юнаци" ... е те за т`ва нема диагноза... Они 10 черни негърчета, ама били българчета... :)))))))

Благодаря на футболният цирк в България!!! Толкова много не съм се.смял! :-)))

Напълно заслужено победихме жалкия сателит на турците от Разград! Победа в Латвия следващата седмица и напрежението ще изчезне! Феновете на Кенефски да си гледат техния отбор, че станаха абонати на Славия и да не коментират ЦСКА!

Бих искал да видя в коя твоя дупка ще изчезне напрежението , другата седмица.

Цецка се самозадоволи! Честито на всички армейци! С тире или с число, ние сме миризливо Гмо!

Абонат на Слабия и Венци Стефанов

Църното Тире ева българскто число....Малеее все "армейци"... Ахахааа..

Ти си гледай Лефски, че станахте абонати на Слабия!