Кой ще е новият "син" треньор?

Проблемите на "Левски" се задълбочават, имената не са много

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе то с тия клефундери и Мауриньо да вземат за треньор пак ще са си същите смърдели. Какво да нбе би треньора да играе на терена.

Като ще е Ясен ,по добре Митов.

Бре то на папуняка зданите му части миришели, ма той си местел гнездото и си мислел, че ше спре да мирише! Аз не знам колко треньора веке се смениха при левски и все тая! Ама веке и ма 3-годишния ми син му стана ясно, че не е проблема в треньора!

А къде забравихте Вили Вуцов?

Ванка, така както си го написал, излиза, че разградчани ще имат проблем, защото ще останат без футболен отбор. Ужас и трагедия направо, вселенска... Какво ли са правили преди седем години? Ако преместят лудите в София, ще ги прекръстят на Лудогорец - София. ЦСКА 1948 също може да се прелеят натам и тогава ще настъпи такъв живот, че само си викам - дано... Лудогорец - София ще си мери рогата с ЦСКА - София (Свинтекс), което пак ще повиши пуканкооборота и сеирджийството.

как ще го уволняват? та той донесе толкова много радост на цяла България.

ЗАЩО КАТО ВЯРЯНИ ЗА НОВ ТРЕНЬОР СЕ ДАВАТ САМО ТАКИВА НА БЕЗРАБОТНИ. щОМ СИ БЕЗРАБОТЕН - ЗНАЧИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ ! ИЛИ ХАЙДЕ ОТ НАС ДА МИНЕ - ДА ИМ НАМЕРИМ НЯКАКНА РАБОТА. САМО, ЧЕ М ЛЕВСКИ НЕ НЯКАКВА РАБОТАТА!!!!!!

Защото ще излязат по-евтино на собственика. Пък и Ясен Петров свърши добра работа навремето...

ТОМАСЧО, ОТ МЕН ДА ЗНАЕШ ЕВТИНОТ ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО !!!! Ясенчо какво свърши ???? Свърши, че Лудогорец пак станаха шампиони.... ЯЯЯЯ ГОЛЯМАТА МЕТЛА ИИИИИ ВСИЧКО ОТ НАЧАЛО......

Закривай!

На вас пък какъв ви е проблема? Скоро ще се качите пак в А група. Велики мачове със "Свинтекс" ви очакват. А продавачите на пуканки ги чака голям оборот...

Проблемът е, че са сателит на Делиорманец и АКО влязат в А група, Думуза ще закрие жалкия си проект и ще премести всичко в София!

кви ги пише и се запасявай с вазелинче .