"Няма да критикувам съдията, приемам решенията му", заяви Моуриньо, който няма повече от 3-4 мача през сезон да има пълно съгласие със съдиите.

"Отбелязаният първи гол трябваше да бъде отменен, но това не ми дава причина да го критикувам. Смятам, че реалният резултат трябваше да бъде равенство. Но това е футболът, когато вкараш и мачът свърши, няма какво да се направи. Мачът е свършил и нищо не можем да направим."

"Но това не е катастрофален резултат. Искахме да спечелим в Мюнхен. Сега трябва да победим у дома и да се класираме. Не е най-тежката ситуация в света. Можем да го напарвим. Реал винаги играе за победа- и у дома, и като гост. Сега играем у дома и да видим първо как ще бъдат отборите след предстоящите мачове. Разбира се, умората може би вече си личи у всички, сезонът е пред своя финал. А и в този мач и двата състава се бореха за всяка топка, наистина беше изтощително."

"Няма нужда да си тръгваме с негативни мисли след този мач. Мисля, че не заслужавахме загубата, но какво да се прави- това е футболът. Нямаме някакъв невероятен пасив за наваксване, можем да победим у дома с 1:0 или 2:0, също така и 3:1. Всичко това е по силите на нашия отбор. И нашите фенове ще бъдат зад гърба ни", завърши Моуриньо, който този път даваше интервюта на всеки репортер, който го спре. предаде БТА.

Ограбиха съблекалнята на Реал Мадрид в Мюнхен

Марио Гомес се доближи на два гола от Меси

Хайнкес: Радостен съм от представянето на отбора

Байерн победи Реал с гол в последната минута (видео)