Началото на мача беше равностойно, като в 16-ата минута удар на Емил Ангелов от границата на наказателното поле беше спасен от вратаря на домакините Пламен Илиев.

Три минути по-късно Ливраменто изведе Стефан Велев сам в наказателното поле на Левски, но Илиев подложи крак и отби топката. Тази опасна ситуация накара "сините" да изнесат играта в половината на гостите и след изпълнение на корнер в 22-ата минута удар с глава на Иво Иванов беше избит от голлинията от Здравко Илиев.

Три минути по-късно удар на Владимир Гаджев мина малко над напречната греда на вратата на Берое, а малко по-късно нов шут на Орлин Старокин беше избит от вратаря Теодор Скорчев.

В 34-ата минута Гаджев изведе Иван Цветков, който се измъкна от защитата на гостите, разписвайки се за 1:0 с удар с левия крак.

След скучното начало на втората част в 64-ата минута резервата Жуниньо беше изведен от Гаджев, надбяга бранителите на Берое, но центрирането му от аутлинията беше избито от Скорчев.

Седем минути по-късно Жуниньо подаде към Цветков, който стреля слабо от наказателното поле и изпрати топката в аут.

В 81-ата минута Емил Ангелов засече над вратата прострелно центриране отдясно на Владислав Ямуков. Две минути по-късно Велев стреля с глава, но топката отново не намери целта.

В 88-ата минута Симеон Райков отправи техничен прехвърлящ удар от далечна дистанция, но кълбото излезе в аут.

В края на редовното време Жуниньо се възползва от грешка на Ямуков и реализира второто и решително попадение в двубоя.

В тази среща 15-годишният юноша Антонио Вутов направи направи своя официален дебют като титуляр за Левски.

Настоящият старши треньор на Берое и бъдещ такъв на "сините" Илиан Илиев, не беше на трибуните на стадион "Георги Аспарухов", информира БТА.

Ясен Петров: Доволни сме, че победихме; получи се хубав мач (видео)

Ганчев: Неприятно беше Левски да ни победят без голови ситуации (видео)

Бабангида: Господ не ми дава да вкарвам голове на Левски (видео)