Дучето потвърди, че входните талони за привърже­ниците на червените ще са 1500. Лично Ан­гелов ги е договорил с представителите на Миньор Перник, а по­лицията е дала своето съгласие.

"Какви 600 билета? Няма такова нещо! Раз­брах, че това изявление е направено от пресаташето на Миньор Елена Йоловска. Моите уважения към дамата, но, Елена, ние ще бъдем 1500 души в Перник. Вчера бяхме в Първо районно управле­ние на МВР в Перник. Проведохме среща с шефовете на местната поли­ция. Те ни обещаха да ни отпуснат втората клетка за феновете на гостува­щите отбори, както и още една зона на трибуните, където ще седнат непъл­нолетните привърженици на ЦСКА, които ще бъ­дат с придружители. Ако повече фенове дойдат да подкрепят Стойчо и момчетата, ще измислим нещо. Няма да оставим никой навън! Любовта на армейците не се ку­пува с пари - те идват на стадиона, за да подкрепят своя тим от първата до последната минута!"

"От­борът има нужда от това и всички заедно трябва да стигнем до заветната цел. На полусезона не ни брояха за живи, но сега ЦСКА е в позицията на абсолютен фаворит. Не желая да коментирам из­явленията на домакините, тъй като е нормално да искат победата. Все пак още не мога да разбера как в мача срещу Лудогорец излязоха с децата и този срам беше бързо потулен. Провокации от страна на феновете на Миньор са възможни, но това не ни притеснява по никакъв начин. Евенту­ални неприятности могат да създадат отделни хора, иначе други ексцесии за изключени. Днес всички армейски фенове, които ще бъдем на стадиона в Перник, се надяваме заедно да от­празнуваме 32-ата титла на нашия любим клуб", заяви Дучето, цитиран от Novsport.