В специално обръщение на клубния сайт "червените" съобщиха, че не е получаван сигнал от УЕФА за евентуална санкция, съобщи БТА.

"Часове преди мача на любимия ни отбор с "Ботев Пловдив" сме принудени да Ви занимаваме с неща, които нямат спортно-техническо отношение. Заради създалата се обаче "масова истерия" и припяване в един глас на елементарни сплетни и скалъпени инсинуации сме длъжни да Ви успокоим, като за пореден път Ви призоваваме да не вярвате на подобни внушения, като това за "изваждането на ЦСКА от евротурнирите".

Публиката на ЦСКА е мъдра и все по-малко вярва на глашатаи, които водят общфронтна атака срещу Клуба. "Информацията" за УЕФА е поредното доказателство за това.

Уверяваме Ви че, както в Клуба, така и в БФС нито е получаван сигнал, нито има писмо от европейската централа за санкция.

Няма и причини това да се случи. ЦСКА София продължава да работи усърдно и целенасочено за изпълнение на целите (повечето, от които вече осъществи), и така ще бъде и занапред", се казва в обръщението на клуба.

ЦСКА сдаде второто място след равенство с ”Ботев”


”Литекс” разгроми ”Локо Пд” с 5:0