Той трябва да даде заплатите поне за май преди утрешния двубой със "Зимбру" в Лига Европа. Спортно-техническият щаб пък е "на сухо" от януари.

"Ако футболистите вземат пари преди мача, ще смажат "Зимбру". В противен случай не се знае", издадоха от "Армията", цитирани от Топспорт. 

За новите в отбора все още не е дошло време за възнаграждения, но старите футболисти разчитат на честната дума на шефовете. По време на лагера в Боровец бе вдигнат бунт за пари. Футболистите отказаха да тренират в продължение на два дни. В резултат на това Джаксън Менди си събра багажа в посока Ловеч. Изненадата дойде от лидера на ЦСКА Емил Гъргоров. Той също си тръгна с оправданието, че му е омръзнало от лъжите на шефовете. Впоследствие Бадема се присъедини към лагера в Холандия, но за да бъде циркът пълен, пак си тръгна. В крайна сметка стана ясно, че всичко е било заради оферти от Турция и Китай към Гъргоров.

Сега ръководството ще трябва да плати, за да не стига до излагация в Европа. Феновете декларираха пълна подкрепа към сегашните шефове на ЦСКА, но всичко може да се промени с гръм и трясък при евентуален срам срещу "Зимбру".