"Армейците" бяха водени от помощниците на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков, Тодор Янчев и Стоян Колев. Причината за това бе лична трагедия, която наложи Младенов да отсъства от днешната среща.

Иначе от щаба на столичани дадоха шанс за изява на голяма част от играчи, които по-рядко попадат в игра. От "титулярите" личаха имената на Маркиньос, Милисавлевич и Карачанаков.

Именно последните двама на няколко пъти затрудниха вратарите на домакините (Пирин извърши три вратарски смени), но така и не успяха да се разпишат. Единственият гол падна малко преди почивката, когато грешка на Причиненко бе наказана от Попев, след асистенция на Златинов.

Централният бранител на ЦСКА направи още няколко груби грешки, които можеха да доведат до по-убедителен успех на "орлетата", но добрите изяви на младия Господинов предотвратиха ново попадение във вратата на ЦСКА, предаде БГНЕС.

Иначе след почивката Бергонси вкара топката във вратата на Пирин, но попадението бе отменено поради нарушение в атака. Утре ЦСКА ще изиграе още една контрола, но в София срещу Раднички Ниш. /