Той сподели в студиото на bTV, че е имал споразумение с двамата и те са обещали клубът да получи лиценз. Томов нарече Манджуков и Индожв "гробокопачите на ЦСКА".

"Когато някой поеме ангажимент, а след това не го изпълни, постъпката му е пошла. Така направиха Манджуков и Инджов. Първо ми казаха, че 'днес плащаме за лиценза', а след две седмици заявиха, че ще има ново дружество. Голяма лъжа. Те поеха публичен ангажимент, който не изпълниха. Ангажимент не само към нас, ръководството на клуба, но и към всички фенове на ЦСКА. Става дума за не чак толкова голяма сума - 800 хил. лева. Ако бяха казали, че не са в състояние да съберат парите, щяхме да седнем всички акционери заедно и да решим този проблем. Знаех ли предварително какво ще се случи, нямаше да го допусна", заяви Томов, цитиран от Фокус. 

"Това, което направиха двамата господа, е убийство. Сценарият, че е възможно да закриеш старото дружество и да започнеш на чисто в "А" група, не им се получи. Манджуков каза, че най-добрият вариант е да се фалира ЦСКА. Голяма измама!".

"Тежко ми е, защото има 8-годишен процес срещу мен. Водят се дела, но аз ги печеля. Аз съм безкрайно точен и почтен човек. Гарантирам, че от ЦСКА и Кремиковци не е изчезнала нито една стотинка ", завърши бившият собственик на "червените".