24-годишната канадка е известна с външната си красота и все по-рядко с уменията си на корта.
 
Преди четири години беше №5 в света, но сега се срива с бясно темпо надолу.
 
"Ню Йорк Таймс" съобщава, че наскоро агентът й я е напуснал, а много от нейните спонсори не са пожелали да подновят договорите си.
 
Embed from Getty Images

Агентът Джон Тобиас заяви, че "не е съгласен с начина, по който някои неща се случват" и че тя трябва да си намери някой друг за тази работа.
 
През 2014-а канадката стигна финал на Уимбълдън, който загуби от Петра Квитова в два сета. През същия сезон игра полуфинали на Ролан Гарос и Australian Open. 
 
Три лета по-късно е №116 в света и отпада в турнир след турнир. 
 
Феновете й смятат, че тя няма амбицията да се подобрява и тъпче на едно място. Набляга на външната си красота, но не и на представянето си на корта. Направи десетки фотосесии, няколко от тях в разкрепостен вид.
 
Преди две седмици спечели дело срещу US Open, в което обвини организацията за едно свое падане в съблекалнята по време на надпреварата през 2015-а.
 
Това обаче е единственото интересно и може би позитивно около нея, що се отнася до новина, свързана с тениса.
 
Embed from Getty Images

В Индиън Уелс отпадна още в първия кръг след загуба от американката Саша Викъри, a на Australian Open постигна едва една победа.
 
Системно губи в откриващия кръг на надпреварите и сякаш основен стимул за нея остават екзотичните пътувания по турнирите.
 
Това й представяне обаче има висока цена.