- Г-н Ангелов, появиха се информации в сайта armeici1948.com за бойкот на фенове на ЦСКА към отбора в утрешния мач със Сливен. Търсим ви, за да разберем каква е истината...

- По принцип, не коментирам неща, които не касаят официално фенклуба на ЦСКА. Този път обаче ще направя изключение. Първо, нека да е ясно, че сайтът armeic1948 не трябва да бъде свързан от близо година насам с фенклуба на ЦСКА.

Вие говорите за бойкот, бойкот е робска дума. Навремето, преди 2-3 хиляди години, когато е имало роби и господари, робът е чупел своето оръдие на труда, за да бойкотира. Протест - да. Нормалният човек не бойкотира, а протестира - там, където трябва. Правиш го на стадиона - подкрепяш това, което обчиаш и посочваш онова, с което не си съгласен.

Искам да кажа, че Димитър Ангелов ще бъде винаги там, където е бил когато винаги е подкрепял отбора си. Не искам да коментирам онова, което правят онези деца, защото за мен това не е начинът. Но, ще си направя труда да отида лично в 17,30 часа пред зала "Васил Симов", за да видя кой клавиатурен плъх стои зад красивото наименование armeici1948.com и да се запознаем. Ще бъда точен - 17,30 часа ще бъда там. Както и да се запозная с онези юноши от школата на ЦСКА, които няма да подкрепят любимия си отбор, а ще играят демонстративен мач.

- Как ще коментирате и другата актуална тема - арести на фенове на ЦСКА след Вечното дерби, която бе разпространена от полицията?

- "Сектор "Г" вярва в правосъдието, вярва в независимата и обективна съдебна система у нас. Ако има неоспорими доказателства за вината на някого, то той да си понесе наказанието. В противен случай - нека бъде оправдан.

Полицията погна хулиганите от Дербито