В Ловеч вече тече поголовна организация след привържениците около двубоя със "сините", предаде официалният сайт на "оранжевите".

"Публиката ще дойде на стадиона и заради отбора си, и заради треньора, и заради Гриша Ганчев. И заради Дока, естествено. Помията, която се изля върху бразилеца, тима и града настрои целия регион да напълни стадиона", призна шефът на фенклуба на Литекс Георги Горанов.

Привържените на Левски също няма да са малко на градския стадион в Ловеч. Вчера стана ясно, че националният клуб на привържениците на 26-кратните шампиони на България прави сериозна организация за гостуването на ловчанлии.

"Сините" фенове се заканиха, че ще бъдат над две хиляди на стадиона край Осъм. Те организират и екскурзия за срещата. Цената е 15 лева, а записванията стават в кафето на фенклуба на булевард "Тодор Александров" в столицата.

Специален призив за подкрепа на тима бе поместен в сайта на ултрасите -
"Любимият отбор гостува в Ловеч! Нека всички подкрепим сините! Нека покажем какво значи Левски София! Нека се забавляваме заедно! Бъди там! Бъди част от сектор Б! Сряда, 6 април, 18:00!", гласи съобщението, цитирано от Novsport.