Това може да се случи при положение, че "росонерите" спечелят домакинството си на Болоня и Интер загуби гостуването си на Чезена.

"Нерадзурите" имат сериозни проблеми преди двубоя си от 35-ия кръг. Участие в него няма да вземат вратарят Жулио Сезар, както и контузените Деян Станкович и Иван Кордоба. Добрите новини идват оттам, че в игра е вероятно да може да се завърне Тиаго Мота.

Милан пък получава възможността да стане шампион на страната си за първи път от 2004-та година. Според Силвио Берлускони отборът вече си е осигурил първото място и титлата е в ръцете на "росонерите".

Третият в подреждането Наполи пък няма контузени или наказани футболисти и вероятно ще излезе с най-доброто срещу Дженоа. Тимът от Неапол все още има шансове за титла, но те ще изчезнат, ако Милан спечели двубоя си с Болоня.

В другите по-интересни срещи от кръга Палермо ще се опита да вземе победа в гостуването си на Парма, за да запази живи шансовете си за участие в Лига Европа през следващия сезон. Рома пък гостува на изпадналия вече Бари и излиза за задължителни три точки. В понеделник пък е дербито между четвъртия в подреждането тим на Лацио и седмият Ювентус, съобщи Novsport.