"Червените дяволи" приемат Блекпул на "Олд Трафорд", а мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън заяви, че ще заложи на силен отбор, въпреки че мачът е без значение за новия шампион на страната, съобщава Скай Спортс.

Ван дер Сар пропусна последния мач на тима си с Блекбърн, а на вратата на Юнайтед бе резервният страж Томаш Кушчак. Опитният холандски страж слага край на кариерата си след края на настоящия сезон, което значи, че последният му двубой в Премиършип ще бъде неделният с "мандарините".

Ван дер Сар също така ще бъде на разположение за финала в Шампионската лига срещу Барселона на 28-ми май (събота) на "Уембли". Мениджърът на "червените дяволи" пък назова още няколко имена на свои футболисти, които ще се изправят срещу Блекпул в последния кръг от шампионата.

"Дарън Флетчър, Пол Скоулс, Андерсон, Патрис Евра и Димитър Бербатов ще играят в мача с Блекпул", отсече шотландецът. Фъргюсън няма намерение да губи срещата, която е от изключително значение за бъдещето на Блекпул в английския елит.

"Мандарините" се намират в зоната на изпадащите и ще търсят задължителен успех или поне точка, която да остави живи надеждите им за спасение.

"Спомням си преди няколко сезона, когато играхме с Хъл Сити. Тогава имахме млади играчи в състава си, но въпреки това спечелихме с 1:0", заяви Фъргюсън, цитиран от Novsport.