Мадански сподели на излитане за Австрия, където утре малките "лъвове" играят евроквалификация с домакините, че те трябва да покажат класа и желание, за да привлекат вниманието на Любо Пенев.

"Любослав Пенев е работил с голяма част от футболистите в този тим и неговото присъствие е показателно, че голяма част от тях имат шансове да попаднат в мъжкия отбор. Но от тях си зависи и от играта им. Ако демонстрират не само желание, а и малко класа, ще попаднат в неговите планове", убеден е Мадански.

Мадански няма да може да разчита на контузеният Георги Миланов. Полузащитникът на Литекс ще бъде аут 20-30 дни. Миланов усука коляното си по време на шампионатния двубой с Черноморец в събота. Освен него мачовете с австрийците пропускат вратарят Пламен Илиев, който е наказан за три мача, и Атанас Дреновички - за един мач.

"Имаме една-две проблемни зони. Липсата на Георги Миланов доста ни затруднява. Но има време, ще решим на кой да заложим", коментира той.

"Изключително ми се ще да наложим бързина в атака в мача с Австрия. Там, където австрийците изглеждат по-тромаво и куцо в защита и с нашите бързи нападатели, се надявам да успеем да ги победим", сподели още Мадански, цитиран от ТопСпорт.