Специ­алистът не направи нито една промяна в стартовия състав в срещите с Берое и Видима-Раковски.

Срещу севлиевци на почивката влезе Съорд Арш, който вкара гол, но с играта си не задоволи треньора Костов и спорт­ния директор на "сините" Ге­орги Иванов. Освен това хо­ландецът страда от трав­ма, която може и бездруго да го извади от мача с Банс­ко.

Единствената пречка пред Костов отново да из­ползва същия състав след два дни може да е евентуална контузия на Дарко Тасевски. Негово отсъствие би прину­дило бившия наставник на Металург Донецк да вкара като титуляр Тодор Хрис­тов. Той може да започне из­несен към фланга, а функци­ите на македонеца да бъдат поети от капитана Христо Йовов.

Левски не е излизал с еднакьв състав в три поред­ни срещи от години. Използ­ването на едни и същи фут­болисти от страна на Кос­тов подсказва, че той не е доволен от качествата на останалите играчи в тима.

Междувременно ръковод­ството на Банско взе реше­ние да намали цените на би­летите за предстоящия мач с Левски. Първоначално ше­фовете на втородивизионния тим бяха обявили биле­ти за феновете на домаки­ните на стойност 5 лева, а за гостите - 7 лева. Местни­те запалянковци обаче изра­зиха недоволството си пред ръководството, че пропус­ките са скъпи, а освен това срещата е по обяд в делни­чен ден, което допълнител­но затруднява привържени­ците.

Така от Банско реши­ха да намалят цените с по 2 лв. за своите и гостуващите фенове. Запалянковците на домакините ще трябва да се бръкнат само с 3 лева, а те­зи на Левски с 5 лева.

Про­дажбата на пропуските за­почва от днес, а касите на стадиона ще работят в де­ня на мача (сряда) от 11:00 часа, информира Novsport.