Не стана ясно с какво е ударена служителката на реда, но кадри показаха окървавеното и лице на пистата на стадион "Васил Левски", където бе двубоят.

Първите информации са, че край нея е гръмнала самоделна бомбичка, която е разбила плексигласа и нараняванията са от разпръсналите се парчета. Инцидентът стана между секторите "А" и "Б", като взривното устройство е хвърлено от "сините" запалянковци на трибуната зад вратата.


ВИЖТЕ СНИМКИ >>>


Домакин на мача бе ЦСКА, като фенове на "червените" бяха настанени и на централната трибуна "А". Вероятно напрежение между привърженици на двата отбора е довело да хвърлянето.

Полицайката бе изнесена от нейни колеги и закарана с линейка за оказване на първа помощ.

Има много стъкла по главата и има опасност на едното й око. Информацията е на заместник-директора на СДВР Антон Златанов.

Нейните колеги задържаха феновете в Сектор "Б", за да открият извършителя. Те имат кадри с отличителните му белези, като един от тях е татуировка на прасеца. Около 20 души са задържани.

Други инциденти се случиха след изгонването на Сержиу Буш от "Левски" в края и опитите на униформените да го изведат до тунела към съблекалните. Фенове на ЦСКА го замериха с предмети, а един от тях се качи върху тунела и тръгна към пистата, но бе спрян.