Бившият национал на България Владимир Гаджев, който сега играе в Хебър, бе шокиран от случилото се в днешния мач на стадион "Локомотив" в София.

Неговият отбор стигна до 3:3 в мач от Втора дивизия, но в края ръководителите на тима от Пазарджик бяха нападнати и удряни от привърженици на Локо.

"Няма да говоря за футбола, който се игра на терена. Имаме удряни наши ръководители, както и едно дете, което също е ударено от фенове на Локо София - каза Гаджев пред камери часове след двубоя. - Това е недопустимо. Локомотив като клуб заслужава да е в А група, но това не е нормално.

Футболът в България е под всякаква критика. Ниско ниво, неуки хора, потресен съм.

И искат децата да идват по стадионите с родителите си. Няма как да стане, никога не бих си завел моето дете на стадиона на мач в България, а съм футболист. И после, защо децата ни ставали гамени?! Ами като гледат от по-големите..."

Президентът на Хебър Иван Папазов беше още по-краен:

"Искаме този отбор да бъде изваден от професионалния футбол - каза босът. - Къде го има това, влязоха фенове с качулки, биха наред, линейки идват до стадиона да ни оказват помощ.

Няма го и в А окръжна група това.

Няма как да има футбол, докато има такива идиоти. Радваме се на гола в края, а те ни скачат.

Няма охранителни камери, няма полиция. Как са лицензирани? На нашия стадион идваха 16 души да ни проверяват къде са ни камерите, къде са ни другите необходими неща. А тук никой не те защитава."