Временният треньор на ЦСКА Дани Моралес остана доволен от представянето на отбора при равенството 0:0 в Рим срещу Рома в груповата фаза на Лига Европа.

Наставникът, който по неволя наследи уволнения Стамен Белчев, остана реалист и призна, че отборът продължава да прави много грешки, но за сметка на това показва характер.

Освен това бразилецът с български паспорт не изключи възможността да стане постоянен треньор на отбора, уточнявайки, че това зависи от ръководството.

"Чувствам се като реализиран човек, защото тези два дни бяха тежки след оставката на Стамен Белчев. Но това е футбола и както виждате се раздадохме до края на мача. Имахме шансове да спечелим и Рома имаше такива. Най-важното е, че се раздадохме докрай.

Няколко ситуации ни докараха до неприятности и това трябва да се реши. Има индивидуални грешки, които ще се решават с тренировки. Не трябва само да разговаряме, но и да оправим грешките. Има неща, които за съжаление за вас не се коментират публично. Мисля си, че ще намерим най-добрия начин да обясним на момчетата да не допуснат такива грешки. За съжаление времето е малко.

Точката показва, че това е група, в която може всичко да стане. Рома е фаворит, но дойдохме тук и направихме един добър мач, за да вземем точка. Надяваме се следващия да направим пак такъв и да спечелим.

Аз за себе си знам едно нещо. Един ден ще имам шанс да водя този велик клуб - дали сега или по-нататък. Клубът и ръководителите ще преценят кой ще дойде. Засега водим с колегите тези тренировки и мачове. Зависи от ръководството"