https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18448376/0131/bg

Играчите от десния фланг на Лудогорец в мача с Ференцварош в Будапеща са под въпрос за мача с Левски, съобщава "Тема Спорт".

Сблъсъкът със "сините" е утре от 20:15 часа в Разград и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. С травми през второто полувреме на "Групама Арена" напуснаха Сисиньо и Джоди Лукоки. Бразилският бек бе заменен в 69-ата минута, след като получи ритник от противник и не успя да продължи.

Дясното крило Лукоки пък се контузи още в началото на втората част. Той получи разтежение в бедрото и неговото състояние е по-тревожно. На двамата им предстоят изследвания днес, които ще покажат дали ще са на линия за сблъсъка със сините.

От треньорския щаб обаче не изглеждат притеснени: "Имаме достатъчно класни състезатели. Не е приятно да се получават травми, но разполагаме схора, които могат да заменят отсъстващите".

Вместо Сисиньо вдясно на защитата могат да играят Икоко или Манолев - първият влезе срещу Ференцварош. Лукоки пък може да бъде заместен от Жоржиньо, който започна началото на сезона като титуляр.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/43840-66751/0231/bg