Селекционерът на Уелс Райън Гигс не криеше задоволство от победата в София с 1:0. Неговият отбор е на върха в групата в Лигата на нациите, а ако я спечели ще може да се надява тя да отвори допълнителна вратичка към баражи за Мондиал 2022, ако уелсците не успеят в квалификациите.

Ето какво каза легендата пред Sky Sports след мача с България:

"Заслужавахме победата, още през първото полувреме доминирахме и липсваше само голът. Второто полувреме бе малко по-некачествено като цяло, но не бяхме надиграни.

До края не се отказахме и пак вкарахме късен гол, което е признак на характер. А сме изключително млад отбор, неопитен отбор, но постигнахме отличен резултат.

Липсваха ни основни играчи, но младите момчета направиха чудесен мач. Някои от тях не играха на типичните си позиции и въпреки това се справиха. За няколко от тях това бяха дебюти!

Вече 10 часа не сме допуснали гол, това е плод на изключително здрава работа. Горд съм с това! Непримири сме на терена, концентрирани сме, всичко това искам да виждам.

В добра позиция сме да спечелим групата. Имахме тежка седмица с три гостувания, но излизаме гордо от нея. Продължаваме така и през ноември, за да видим къде сме в края на годината.

Българите не са лош отбор, търсят все още своя облик и трябва търпение. Имат технични играчи, но днес ги накарахме да тичат повече без топка, което бе целта ни."

В британските медии отзивите за мача са изцяло концентрирани върху играта и представянето на гостите. За отбора на България е казано малко, да не кажем - нищо съществено. Вероятно това не бива и да ни учудва...