Треньорът на "Левски" Николай Костов очаквано бе доволен от първия мач срещу Апоел (Беер Шева).

"Сините" завършиха 0:0 срещу израелския тим и имат добри шансове преди реванша в София след седмица от третия кръг на Лига на конференциите.

След мача Костов поздрави играчите за показаното и съжали за многото пропуски.

Все пак спецът подчерта, че този резултата дава по-големи шансове на "Левски" преди реванша, в който тимът ще има огромна подкрепа от трибуните.

"Още преди мача казах, че по нищо не отстъпваме на Апоел. Имахме добри възможности, контролирахме играта. Получи се силен мач, поздравявам моите играчи, че играха умно. Имахме пропуски, но логично, това е футболът.

Не знам да е липсвало нещо. Достатъчно добре анализирах мача. Липсваха завършващите ситуации. Трябваше да отбележим гол, защото имахме по-чистите ситуации пред вратата на противника. Футболът е на моменти. Така се получиха ситуациите, такива са решенията на играчите в атака. Взехме добър турнирен резултат и се надявам пред нашата публика, която сигурно ще напълни стадиона, да победим и да продължим.

Бяхме подготвени и концентрирани върху париране на атаките на противника. Играхме добре в средата и отваряхме атаки по крилата. Всичко беше по план, както го говорихме. Шансовете вече не са 50 на 50, а са повече за нас, защото играем пред родна публика и ще натежи върху крайния резултат", сподели Костов.