Станимир Стоилов отново поглежда към Бразилия в търсене на нови попълнения, пише "Тема спорт".

Треньорът на Левски е набелязал дясното крило Рафаел Билу, който играе за втородивизионния Крисиума в родината си.

23-годишният играч премина в този тим в началото на годината, като до този момент е изиграл всеки един от 11-те двубоя на Крисиума в Серия "Б".

Това означава, че ако Левски успее да осъществи подобен траснфер, то новият играч ще пристигне във форма, без да има нужда да навлиза в тепърва в игрови ритъм.

Проблемът е, че играчът има договор до края на годината, което означава, че е невъзможно той да излезе без пари на Левски, но все пак сумата няма да бъде колосална, а по-скоро символична.

През зимата "сините" подходиха по същия начин за обновяването на левия си фланг. Тогава от Бразилия пристигнаха Уелтън и Цунами, които не впечатляваха особено с визитките си, но пък бързо се вписаха в тима на Левски и станаха основна част от него.

Лявото крило Уелтън пък се оказа истинско попадение, като безспорно прави разликата в атака във всеки от мачовете, в които играе.

Сега Рафаел Билу би струвал около 50 000 евро на Левски, а привличането му на практика ще затвори и селекцията в тима.

Самият Стоилов призна, че търси един флангови футболист, а други играчи не са му нужни на всяка цена, само ако се появи доста изгодна оферта.