Треньорът на ЦСКА - София Любослав Пенев даде пресконференция преди мача на "червените" от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу тима на Лиепая от Латвия.

Той заяви, че при "червените" има хора, които целенасочено работят срещу клуба и изнасят фалшива информация към медиите.

"Отборът тренира много добре, има голямо настроение. За нас всяка тренировка е важна. Днес имаме още една тренировка. До часа на двубоя остават почти два дни. Не искам още да казвам кой ще бъде и кой няма да бъде на линия.

Ние играхме слабо срещу Лудогорец, това е факт. Време е да коригираме тези грешки. Ние никога не трябва да подценяваме съперника.

Аз работя много спокойно и без напрежение. За мен се говорят и пишат много лъжи. От 4-5 дни излизат различни статии за промени в нашия щаб. Кирил Динчев, който напусна, обади ми се преди 10 дни, заяви, че иска да напусне. Всичко е нормално, това е положението. Аз съм треньор, аз се занимавам с това да тренирам футболистите. Не е моя задачата да уволнявам или назначавам хора. Пожелахме си успех. Даже се коментира какви тренировки се правят. Това е информация към журналисти от човек или хора, които работят в ЦСКА. Получават заплати от ЦСКА и работят срещу клуба. Това е мое заключение. Този или тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА. Целта им е да няма спокойствие в съблекалнята на клуба.

Чувствам подкрепата. Спокоен съм, виждам се всеки ден с част от ръководството. Всеки, който работи в ЦСКА, трябва да работи за клуба. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички.

Отборът е перфектно подготвен физически. Виждам го много добре. Подготовката протече идеално. Не искам да връщам отбора към това, което се случи преди няколко дни", завърши Любослав Пенев.