Интересно признание направи треньорът на "Левски" Станимир Стоилов преди утрешния реванш с малтийския Хамрун Спартанс. В първата среща българският тим спечели с 1:0.

Спецът даде да се разбере, че не намира нищо нередно в това "сините" да отлагат мачовете си от Първа лига, за да могат да се съсредоточат в Лига на конференциите.

Мъри даже призна директно, че ако трябва, да се отложи цялото първенство, за да може "Левски" да влезе в групите на третия по сила евротурнир

"Вълнуват ме игровите ни действия, ако изглеждаме уверени, ще намерим пътя към вратата на противника. Важно е как ще се отбраняваме. Евромачовете са на стабилност и организация, естествено и на голове. Можем да кажем, че мачът се явява възлов. Ангажиментът ни е сериозен и трябва да изиграем мача по най-добрия начин. Левски вече има какво да губи.

Няма как да имаме изисквания различни от това да играем в стил Левски. Трябва да бъдем изключително внимателни с личните си очаквания. Трябва да мислим, че не е имало първи мач, все едно започваме от 0:0. Ние трябва да търсим победата, ако тръгнем да браним преднината, може да бъде фатално. Ще ни трябва горещо сърце и хладен ум. Предстои мач, който ще бъде изключително тежък.

В последните години ние се превърнахме в аутсайдери в Европа и сега трябва да връщаме авторитета на Левски и България. Ние сме си казали желанието за мача с Лудогорец. Ако трябва, ще отложим цялото първенство, само и само да стигнем групите", завърши Стоилов.