Иван Бандаловски, който през тази седмица напусна Ботев Пловдив, също като Лъчезар балтанов използва социалната мрежа фейсбук, за да изрази мнението си от последните събития в клуба.

Защитникът обяви, че е станал свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни.

"След 8 месеца в един от най-големите клубове в България, е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев . За съжаление, въпреки че тренирам футбол от 7-годишен и играя професионално вече 17 години, след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това.

"Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни като цяло за футбола. Без президент, спонсор, директор, треньор , борд в клуба е един ужасен хаос, интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго, но не и за футбол и накрая никой не поема отговорност и си трият ръцете с най-малките виновници за всичко това-футболистите. Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клуба е доведен до едно ужасно състояние, а истината за всичко ще я кажа още днес в студиото на Sportal. Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и истинските фенове - завинаги сте в сърцето ми. Успех на Ботев и истинските фенове", написа бившият национал Иван Бандаловски.