Треньорът на Левски - Николай Костов, говори пред медиите ден преди двубоя от третия квалификационен кръг от Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева.

"Сините" гостуват в Израел от 20:30 часа, а Костов сподели, че отлично е разузнал противника, който е доста силен и интересен отбор.

Въпреки това Костов очаква положителен изохд от мача, въпреки липсата на Жереми Петрис и Кристиан Димитров.

На няколко пъти Костов бе попитан как гледа на отсъствието на звездата на домакините, който е отстранен от тима след сбиване със съотборник, а с усмивка на уста наставникът отбеляза, че е доста доволен.

"Малко сме изморени, но не сме изнервени. Неприятно е, че Жереми Петрис и Кристиан Димитров отсъстват, но има хора, които да ги заместят и аз вярвам в тях.

Готов съм със състава и стратегията за утре. Ще уважим отбора на Апоел и едно е сигурно - няма как да ги подценим, защото са много силен отбор.

Но и Левски е силен отбор, заради което очаквам много интересн мач и разбира се, да се представим по най-добрия начин.

Знаем доста за отбора на Апоел. Той е доста интересен. Играят с много трансформации, анализирали сме ги много. А що се отнася до скандалите в отбора, знаем само от медийните публикации, няма как да знаем нищо повече.

Играчът, който е наказан, №7 е най-добрият им играч. Със сигурност ми е приятно, че няма да играе. Иначе очаквам равностоен мач и естествено, очкавам да има положителен изход за нас от мача.

Много харесвам отбора на Апоел, но повече харесвам нашия. В последно време правим страхотни мачове и съм концентриран повече в нашата игра и нашето представяне", заяви Костов.