Новакът ЦСКА 1948 за втори пореден кръг успя да открадне точки срещу един от отборите, сочен като фаворит за челните места.

Столичният клуб завърши наравно 0:0 като гост на Берое в Стара Загора.

Така след равенството срещу другия тим с име ЦСКА в първия кръг (2:2), сега ЦСКА 1948 се поздрави с нов престижен резултат.

Берое от своя страна пък тръгна с доста убедителна победа на "Герена" като игра, но днес не успя да реализира шансовете си, като трябваше да се задоволи с точката.

Домакините очаквано бяха по-актвиният тим през цялата среща, докато ЦСКА 1948 разчиташе предимно на контраатаки.

През първата част най-добрите шансове се откриха пред Октавио и Макута, но спасяване на вратаря и гредата спряха старозагорци.

За гостите пък най-доброто положение дойде след далечен шут на Серкан Юсеин, който облиза страничния стълб на вратата.

Доста по-активни бяха двата тима през втората част, като това се отнасяше най-вече за действията на Берое.

Домакините отново имаха няколко чудесни шанса, но Наумов на вратата се представи отлично, а на няколко пъти играчите в зелено не уцелиха вратата.

Намеси трябваше да прави и старозагорският вратар Християн Василев. Играчите на ЦСКА 1948 успяха да създадат няколко опасни контраатаки, но Галин Иванов и Даниел Младенов на успяха да отбележат.

Така след два кръга в родния елит, нито един клуб не успя да запише две победи. С по 4 точки първите места си делят Черно море, Берое, Царско село и ЦСКА.

За съжаление обаче след головите мачове от началото, днес и двете срещи останаха без попадения.