Феновете на Левски показаха сериозна активизация в опитите си да подкрепят любимия клуб в този труден период.

Вчера изпълнителният директор Павел Колев обяви, че клубът разполага с ограничени средства, а изход от патовата ситуацияна този етап не се вижда.

Той призова феновете да помогнат по единствения начин, по който могат да го направят на този етап - с присъствие на стадиона и закупуване на абонаментни карти.

Ефект от призива му имаше, защото през днешния ден в официалния фен магазин на стадион "Героги Аспарухов" имаше опашки от желаещи да закупят абонаментни карти за оставащите домакинства до края на сезона.

Активизация има и с пропуските за предстоящото в събота вечно дерби срещу ЦСКА, като билетите за Сектор "А", отреден за "сините" фенове, вече свършиха.

Сериозен интерес има и към пропуските за Сектор "Б", които са вече наполовина изчерпани.

Още вчера Колев обаяви, че подобна активизация би помогнала на Левски в този момент, но това ще е само временно решение.

Той призна, че опитва да покани сериозни фирми, които чрез спонсорски договор да помогнат на клуба финансово. На този етап обаче среща трудниости, а и фактът, че мажоритарният пакет акции са в Георги Попов, който е задържан в ОАЕ заедно с Васил Божков, усложнява нещата.