Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев отчете, че феновете ще липсват на отбора утре, но въпреки това българите имат сили да се справят с БАТЕ Борисов. Двата отбора ще играят в квалификациите на Лига Европа.

"С дисциплина и колектив ще успеем да елиминираме съперника. БАТЕ не е прекъсвал първенството. При тях е 23-ти кръг, а това донякъде им два предимство. Имат синхрон. Но ние сме ЦСКА и в един мач се решава всичко, нямаме право на извинене", заяви Белчев.

"Ако се заблудим, че мачът ще е лесен... При мен няма как да се случи това подценяваме. Ще се опитам да го предам и на футболистите. Не мисля, че БАТЕ зависи от един или двама играчи. Ако имаше публика, щеше да е страхотно. Феновете са дванадесетият ни играч винаги", добави той.

Белчев, подобно на колегата си Кирил Алшевски отчете, че БАТЕ винаги бие българските отбори, но се надява тази серия да приключи на "Българска армия" утре вечер.

Наставникът на "армейците" добави, че Иван Турицов няма да участав в двубоя, както и Петър Занев и Ахмед Ахмедов, които са под карантина. Тиаго пък ще премине тест утре и чак тогава ще се реши дали да започне като титуляр.