Ръководството на ЦСКА официално опроверга писанията на турските медии, че голмайсторът на тима Жорди Кайседо е спазарен за Бешикташ.

По-рано днес медиите в югоизточните ни съседи обявиха трансфера на еквадореца за финализиран.

От ЦСКА признаха, че има сериозен интерес към голаджията и множество запитвания, той все още е футболист на "червените".

"Армейци, нападателят Жорди Кайседо си е футболист на ЦСКА и в момента е на лагер с националния тим на Еквадор, който играе контролни срещи в Съединените американски щати. След това той и другите армейски национали ще получат допълнителна почивка и ще се присъединят към подготовката в Австрия.

Всякаква друга информация от страна на турски и родни медии не отговаря на истината. Истина е, че ЦСКА като клуб помогна изключително много на нападателя да разкрие своите голмайсторски качества и да заслужи доверието на селекционера на своята страна, както и че е съвсем нормално към водещ реализатор да има запитвания и интерес от немалко отбори", обявиха от ЦСКА.

Кайседо безспорно е най-конвертируемият футболист на "червените" в момента, като исканата от клуба цена за него е 4.5 милиона евро.

Освен от Турция, сериозен интерес към голаджията има и от елитния английски Фулъм.