Словенският гранд Олимпия (Любляна) се сблъска с неприятни сцени, напомнящи тези с Ивайло Петев, който бе съблечен и прогонен при представянето си като настваник на Левски през 2013-а.

Този път събличане нямаше, но новият треньор Алберт Риера бе прогонен, макар бившият играч на Ливърпул да си е сериозно име за стандартите на словенския футбол.

Той бе прогонен от ултрасите по време на представянето му като нов треньор на Олимпия, но Риера просто се оказа косвена жертва на друг скандал.

Напрежението е между феновете и ръководството, като е свързан с освобождаването на досегашния треньор Роберт Просинечки.

Бившият играч на Реал и Барса бе уволнен от клуба с мотива, че пие всеки ден, води тренировките пиян, а също така има и зависимост от играта на карти. Поне това оповести ръководството.

Но феновете харесваха легендата на хърватския футбол, харесваха и начинът му на ръководене на тима и играта, която Олимпия показва.

Именно заради това новият треньор Риера се оказа жертва на тези скандали между ултраси и ръководство, а по време на представянето на испанеца, около 20 фена нахлуха в залата, за да обяснят на испанеца, че трябва да си върви.