Защитникът обясни, защо няма да премине в швейцарския клуб, както и защо не е играл срещу "Ширак" в мача от Шампионската лига.

"4-5 дни преди гостуването в Армения получих предложение от "Базел", след което аз, президентът Джурич и ръководството решихме да не играя в мача. След края на двубоя "Партизан" прие офертата и аз заминах за Швейцария. В "Базел" очакваха най-добрият им защитник Александър Драгович да премине в "Динамо Киев" или да приеме някоя от другите оферти към него. Аз трябваше да съм негов заместник. Трансферът му обаче пропадна и съответно същото се случи и с моя. На този етап всичко с "Базел" приключи", обясни Иванов.

"Концентриран съм на 100 процента върху "Партизан", никой не трябва да се съмнява в това. Знам, че феновете на тима ме обичат и уважават. Всички, които ме срещнаха по улицата тези дни, ме подкрепиха, казаха ми, че не се сърдят и ми пожелаха всичко най-добро. Те ми благодариха за всичко, което дадох на "Партизан" в последните две години", допълни българският национал.