ЦСКА има едноседмичен срок да обжалва пред Апелативната комисия решението на Лицензионната комисия, според което клубът е без лиценз.

"ЦСКА ще обжалва в срока, който е даден от Лицензионната комисия. Смятам, че ЦСКА ще получи лиценз и ще участва в първенството. Смятам, че ще получим лиценз. Той лицензът е един - за първенство и за Европа", заяви Милко Георгиевв интервю за Дарик радио.

Той обвини бившия главен акционер Александър Томов, че не е обезпечил дълга към НАП в срока до 31 март, което е основна причина за взетия лиценз. Георгиев смята, че е необходима строга финансова дисциплина в следващите години, за да може клубът да излезе от тежката ситуация. В събота на планирания дискусионен форум ръководството в лицето на Милко Георгиев и Ивайло Манджуков ще предложат своя план за спасение.

"В събота, аз и Ивайло, плюс целия екип ще излезем да покажем как според нас ще може нещата да се случват. Мерките, които смятаме да предприемем, могат да изведат клуба, да го вдигнат от сегашното му състояние. Винаги има и Вариант Б. Не е вярно, че задълженията били малко.

Част от обезпеченията към НАП са дадени от частен изпълнител за продажба. Финансова дисциплина. Означава, ако имаш 5 лева, да харчиш 5 лева, а не 10 лева. Ще дам следния пример. Когато поискахме бюджетът да ни бъде представен, видяхме, че има само разходна част, приходна нямаше. Смятам, че сме на вярната пътека, нека така да го кажем", каза още Милко Георгиев, цитиран от БТА.