Чочев имаше три момента в мача, в които показа потенциала си. Още в самото начало той стреля с глава в аут, след това направи добра комбинация с Гонсалес, но тя не беше развита до край, предаде БТА.

Атака на българина с Франко Васкес пък не беше завършена точно от аржентинеца малко преди края на първото полувреме. "Палермо" има вече 34 точки и се нарежда на 10-о място, а Емполи е на 13-а позиция с 28.

В същото време "Лацио" разсипа "Сасуоло" и вече с 43 точки се доближи на 2 от "Наполи", който е 3-и, но има късен мач днес с Торино. Бразилецът Фелипе Андерсон откри резултата с далечен удар в края на първото порувреме, а след това центрира на Мирослав Клозе в 70-ата минута за 2:0.

Германският ветеран се появи на терена само четири минути по-рано на мястото на Стефано Маури. В 77-ата минута нова асистенция на Андерсон намери Марко Пароло, който наказа вратаря Андреа Консили.

"Сампдория" победи с 2:1 като гост "Аталанта" (Бергамо) и се изкачи на 6-о място с 39 точки. Също толкова има и "Фиорентина", който по-късно днес гостува на Интер.

Домакините от Бергамо се сринаха точно над зоната на изпадащите, но днес започнаха доста смело и в 16-ата минута водеха с 1:0. Разписа се Гулиелмо Стендардо, но след това през второто полувреме обрат осъществиха Луис Мюриел и Стефано Окака Чука.