В официална декларация от клуба дават своята гледна точка за събитията от последните дни, след което се обръщат към привържениците:

"Отново се обръщаме към вас феновете.

Вие, които страдате най-много за любимия отбор, а в същото време давате най-много за ЦСКА. Вие сте единствените, които могат да застанат зад клуба в поредния тежък момент.

От днес стартираме кампания по сабиране на средства за спасяването на лиценза на ЦСКА. Необходимата сума е 1 000 000 лв. Много от вас все още имат средтсва по сметки в "ЕЛАНА" или други инвестиционни посредници, които бяхте готови да дадете за ЦСКА. Сега ЦСКА има нужда от тях!

Спешно, неотложно, в рамките на само няколко дни до 31-ви март всеки, който желае да помогне за спасяването на лиценза на ЦСКА, може да направи дарение по банкова сметка:

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd

Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА

IBAN: BG50BPBI79421019653001

BIC: BPBIBGSF

Основание: Дарение за лиценз  

"Фирмата ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД е 100% собственост на ПФК ЦСКА АД. Това може да се провери от всеки на интернет страницата на Търговския регистър. Ние, ръководството, ще направим всичко по силите си, за да не допуснем разпадането на ЦСКА, както сме го правили всеки ден през последните 2 години! Но сами може и да не се справим! Време е феновете на ЦСКА наистина да се обединят като един юмрук и да тропнат по масата заявявайки в един глас – НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ!

В заключение, искаме да използваме тази трибуна, за да попитаме открито какво ще направят за ЦСКА семействата Манджукови и Инджови или, както трябва вече да ги наричаме – новите главни акционери в клуба. Защото на 31-ви март те ще притежават над 60% от акциите на ЦСКА. Томов и Тодоров са готови да помагат! Феновете са готови да помагат! Вие какво ще направите???
". се казва в съобщението до феновете.