"Червеният" отбор получава своето начало на 5 май 1948 година и още в първото си участие в първенството титлата е спечелена. ЦСКА е рекордьор по спечелени шампионски титли на България - 31.

"ЦСКА постигна до този момент недостижимите за български отбор три полуфинала в Европа, а епичните три битки с "Интер", детронирането на величествения "Аякс", елиминацията на "Нотингам" и екзекуцията на "Ливърпул" си остават най-великите международни срещи на български футболен клуб в историята", припомнят от клуба.

"Честито на всички, които обичат ЦСКА !!!", се казва още в съобщението на клубния сайт.

По повод годишнината от основаването на клуба сдружение "ЦСКА Акционерите" издаде лимитирана серия от шалове. Всеки от тях ще носи уникален номер от 1 до 100. Шаловете са дарени на ПФК ЦСКА АД, като, от своя страна, клубът ще ги пусне в продажба във фен магазина на стадион "Българска армия" и в търговския отдел. Шалът да бъде на специалната цена от 67 лева, колкото са и годините от съществуването на любимия ни отбор. Събраните средства ще отидат като финансова подкрепа към клуба, предаде БТА.

Вижте класирането и програмата в "А" група