При резултат 0:1, минута преди края на мача поредната груба проява на играч на "Ашдод" изнерви феновете на ЦСКА, част от които нахлуха на терена и подгониха играчите на гостуващия отбор. Видимо уплашени футболистите на "Ашдод" побягнаха към празния сектор "В", откъдето се надяваха да се спасят от гнева на ултрасите на ЦСКА.

Гонката продължи към тунела на сектор "Б". След намесата на охраната и на играчи на ЦСКА страстите бяха укротени. Около 4000 изпълниха сектор "А" на стадион "Българска армия" в последната проверка за "червените" преди старта на сезона в югозападната "В" група.

Гостите от Израел демонстрираха груба и неспортсменска игра още от началото на мача, което на няколко пъти стана причина за спречквания на терена. Заради удар без топка в 19-а минута бе изгонен Кинда, а реакциите на играчите на "Ашдод" изнерви и зрителите и към скамейката на отбора от Израел полетяха бутилки.

Двубоят не впечатли с футболни достойнства, но не липсваха и зрелищни изпълнения. Най-красивия момент сътвори Костадин Хазуров в средата на първото полувреме, който стреля със задна ножица, но над вратата. "Ашдод" стигна до гол две минути преди почивката, когато добра атака по десния фланг завърши с центриране и Тимо Авитан реализира с удар от въздуха.

Любопитно е, че Авитан се появи в игра на мястото на получилия малко преди това червен картон Кинда. През второто полувреме ЦСКА владееше повече топката и опита да изравни, но така и не стигна до попадение, а мачът така и не завърши.

Минута преди края брутално влизане на играч на "Ашдод" в краката на Кикарин отприщи гнева на феновете на ЦСКА и се стигна до баталните сцени.

"Червените" откриват сезона в югозападната "В" група с домакинство на Струмска слава след седмица.